Woningcorporaties

RECO Lift Solutions is van oudsher actief in de tijdelijke liften markt voor woningcorporaties en VVE’s. Onze tijdelijke personenliften worden door de woningcorporaties en VVE’s dan ook veelvuldig ingezet als noodlift zodra de vaste liftinstallatie een storing of defect heeft welke niet binnen 1 dag verholpen kan worden. Immers moeten de bewoners zonder enige belemmering zijn of haar woning kunnen bereiken, ongeacht de etage waarop de woning zich bevindt.

Naast onze tijdelijke personenliften hebben wij ook een zeer groot aanbod tijdelijke trapliften beschikbaar voor woningcorporaties en VVE’s. In sommige gevallen kan een tijdelijke traplift zelfs een betere oplossing  zijn dan een van onze personenliften. Wij begrijpen dat de keuze tussen een tijdelijke traplift of tijdelijke personenlift lastig kan zijn. Daarom kunt u bij RECO Lift Solutions altijd gratis een adviesgesprek aanvragen. Eén van onze vakbekwame liftspecialisten komt dan bij u langs om de situatie samen met u te bekijken en de mogelijkheden met u door te nemen. In principe hebben wij voor bijna elk budget wel een passende tijdelijke liftoplossing beschikbaar.

Mocht het noodzakelijk zijn dan kunnen wij binnen 24-uur een tijdelijke (trap)lift gebruiksklaar aan u opleveren, dit doen wij door heel Nederland met het service niveau wat u van RECO Lift Solutions mag verwachten.

“RECO Lift Solutions helpt VVE’s en woningcorporaties verder met tijdelijke personenliften en trapliften!”

RECO Lift 2.0

De RECO 2.0 Noodlift ingezet aan de buitenzijde van een appartementencomplex
  • Capaciteit: 13 personen
  • Max. hoogte: 50 m
Bekijk product

RECO Lift PP

Noodlift van RECO Lift Solutions ingezet op Treinstation
  • Capaciteit: 13 personen
  • Max. hoogte: 8,1 m
Bekijk product

RECO Lift PPE

RECO PPE Noodliften ingezet door woningcorporatie voor flatgebouw
  • Capaciteit: 13 personen
  • Max. hoogte: 60 m
Bekijk product
RECO SPECIAL PRODUCTS