Renovatie

Tijdens grote gebouwrenovaties wordt vaak ook de bestaande personenlift gemoderniseerd. Om voor bewoners de overlast zoveel mogelijk te reduceren, wordt geprobeerd een kostbaar uithuizingstraject te voorkomen. Door de inzet van een tijdelijke RECO personenlift, wordt voorkomen dat bewoners in hun bewegingsvrijheid worden beperkt.

Sinds juni 2015 heeft RECO Lift Solutions een nieuw type tijdelijke RECO personenlift in haar leveringsgamma opgenomen; de RECO P18 personenlift. De RECO P18 personenlift is ideaal voor het combinatievervoer van zowel bewoners als wel aannemersmaterieel. Dankzij deze combinatielift hoeft de opdrachtgever slechts 1 enkele lift te huren, in plaats 2 liften (een  personenlift én een bouwlift) waarmee kosten bespaard worden.

Een toenemende trend bij pandeigenaren, is dat de kosten voor de inzet van een tijdelijke personenlift op voorhand worden meegenomen in het onderhoudsbudget. Hiermee wordt voorkomen dat er op het moment van de behoefte voor een tijdelijke personenlift, geen middelen beschikbaar zijn.

RECO Lift 2.0

De RECO 2.0 Noodlift ingezet aan de buitenzijde van een appartementencomplex
  • Capaciteit: 13 personen
  • Max. hoogte: 50 m
Bekijk product

RECO Lift PP

Noodlift van RECO Lift Solutions ingezet op Treinstation
  • Capaciteit: 13 personen
  • Max. hoogte: 8,1 m
Bekijk product

GEDA Multilift P18S

GEDA Multilift P18S aan de buitenzijde van een appartementencomplex tijdens renovatie werkzaamheden
  • Capaciteit: 12 personen
  • Max. hoogte: 100 m.
Bekijk product
RECO SPECIAL PRODUCTS