• Tijdelijke personenlift
  • Württemburg
  • Duitsland

ziekenhuisOnlangs heeft ThyssenKrupp Liften een personenlift van Spittalstiftung Konstanz gemoderniseerd. Omdat deze lift onmisbaar is voor de bedrijfsvoering, was een tijdelijke personenlift noodzakelijk om de weggevallen capaciteit op te vangen. Op verzoek van ThyssenKrupp Liften, heeft RECO Lift Solutions een tijdelijke 4-stops RECO PP personenlift geplaatst.

Solitaire liftopstelling
Normaliter worden tijdelijke RECO-liftschachten aan de constructieve delen van het bestaande gebouw verankerd. Omdat deze manier van verankeren voor dit gebouw niet wenselijk was, heeft RECO dit opgelost door de liftschacht 100% zelf ondersteunend op te stellen.

One-Stop-Shop
RECO Lift Solutions heeft het project voor ziekenhuis Konstanz turn-key opgeleverd. Dit betekent dat de klant voor de levering van een complete personenlift, slechts één enkele opdracht hoefde te verstrekken. Daarnaast krijgt de klant binnen RECO één aanspraakpunt. Hierdoor worden projecten snel- en probleemloos uitgevoerd. De montage van de RECO-lift nam één werkdag in beslag. Tüv Süd heeft de RECO-lift aansluitend gekeurd, waardoor de lift voor patiënten en personeel aansluitend in bedrijf kon worden gesteld.

 3e Project in deelstaat Badem Württemburg
Dit project in Konstanz is inmiddels het 3e succesvolle project welke RECO Lift Solutions in samenwerking met ThyssenKrupp Liften in Badem Württemburg heeft afgerond. RECO Lift Solutions is het vertrouwen van ThyssenKrupp Liften erkentelijk en ziet er naar uit om deze samenwerking op de Duitse markt in de toekomst verder uit te breiden.

Geen andere partijen betrokken.

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS