Ziekenhuis in Konstanz en ThyssenKrupp Liften zetten tijdelijke RECO PP personenlift in tijdens liftmodernisering

Onlangs heeft ThyssenKrupp AG een personenlift van Spittalstiftung Konstanz gemoderniseerd. Omdat deze lift onmisbaar is voor de bedrijfsvoering, was een tijdelijke personenlift noodzakelijk om de weggevallen capaciteit op te vangen. Op verzoek van ThyssenKrupp AG, heeft RECO Lift Solutions een tijdelijke 4-stops RECO Plug and Play personenlift geplaatst.

Solitaire liftopstelling

Normaliter worden tijdelijke RECO-liftschachten aan de constructieve delen van het bestaande gebouw verankerd. Omdat deze manier van verankeren voor dit gebouw niet wenselijk was, heeft RECO dit opgelost door de liftschacht 100% zelf ondersteunend op te stellen.

Meer weten over tijdelijke personenliften?

One-Stop-Shop

RECO Lift Solutions heeft het project voor ziekenhuis Konstanz turn-key opgeleverd. Dit betekent dat de klant voor de levering van een complete personenlift, slechts één enkele opdracht hoefde te verstrekken. Daarnaast krijgt de klant binnen RECO één aanspraakpunt. Hierdoor worden projecten snel- en probleemloos uitgevoerd. De montage van de RECO-lift nam één werkdag in beslag. Tüv Süd heeft de RECO-lift aansluitend gekeurd, waardoor de lift voor patiënten en personeel aansluitend in bedrijf kon worden gesteld.  

Projecten in deelstaat Badem Württemburg

Dit project in Konstanz is niet het eerste project dat RECO Lift Solutions in samenwerking met ThyssenKrupp AG in Badem Württemburg heeft succesvol afgerond. RECO Lift Solutions is het vertrouwen van ThyssenKrupp AG erkentelijk en ziet er naar uit om deze samenwerking op de Duitse markt in de toekomst verder uit te breiden.

Meer weten over tijdelijke personenliften?