• Tijdelijke personenlift
  • Zoetermeer
  • Zuid-Holland
  • reco lift seghweart station
  • reco lift plaatst noodlift voor station zoetermeer

RECO lift tijdelijke personenlift en noodlift voor treinstationOnlangs is er in een personenlift van Randstad Rail op station Seghwaert te Zoetermeer brand gesticht. Door de ontstane schade kon de lift niet meer gebruikt worden, waardoor deze buiten bedrijf is gesteld. Om voor reizigers en het winkelend publiek de uitgevallen liftcapaciteit op te vangen, heeft RECO Lift Solutions er een tijdelijke RECO PP personenlift geplaatst.

Verdiepte opstelling
De RECO PP personenlift heeft een drempelhoogte van 370mm. Om op begane grond niveau een drempelloze toegang naar de lift te creëren, is de PP-lift verdiept opgesteld. Op perronniveau heeft RECO een deel van het bestaande hekwerk gedemonteerd om zo de RECO-lift vanaf het perron barrière vrij toegankelijk te maken.

Eenvoudige plaatsing
Dankzij de compacte RECO liftschacht (slechts 7,25m2) hoefde er bij de opstellocatie geen straatmeubilair verwijderd te worden. Middels in lengte verstelbare schoren kon de schacht eenvoudig aan de constructieve betondelen van het stationsgebouw worden verankerd.

Behoud van toegankelijkheid
Binnenkort wordt gestart met de reparatie van de bestaande lift. Tot dat deze werkzaamheden gereed zijn, kunnen reizigers gebruik maken van de tijdelijke RECO PP personenlift. Hiermee blijft voor hen de toegankelijkheid naar het station op een veilige manier gewaarborgd.

Openbaar vervoer
Randstad Rail

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS