• Tijdelijke personenlift
  • Wuppertal Döppersberg
  • Duitsland
  • Station Wuppertal maakt gebruik van tijdelijke personenlift tijdens werkzaamheden

In Wuppertal Döppersberg wordt de stationsomgeving aanzienlijk verbouwd. Het doel van het bouwproject is de stedelijke- en functionele opwaardering van het stationsgebied. Hierdoor wordt het hoofdstation Wuppertal weer met de binnenstad verbonden.

Sloop verbindingstunnel
Onderdeel van het bouwproject is de sloop van de verbindingstunnel tussen het station van de zweefbaan en het hoofdstation Wuppertal van Deutsche Bahn. Tijdens de bouwperiode wordt de tunnel vervangen door een tijdelijke brug geleverd door ThyssenKrupp Bauservice uit Wuppertal. Tiefbau Amt Wuppertal en aannemer Fa. Echterhoff uit Westerkappeln, hebben RECO Lift Solutions de opdracht gegeven om de brug middels de plaatsing van een tijdelijke RECO PP-lift barrière vrij toegankelijk te maken.

Gelijkvloerse entree
De RECO lift staat opgesteld in een verdiepte fundering van beton. Hiermee is op begane grond niveau een volledige gelijkvloerse entree gecreëerd. In slechts 1 uur tijd is de liftschacht geplaatst en middels Hilti ankers in het beton verankerd, waardoor de liftschacht volledig op zich zelf staat.

100% Barrière vrij & Veilig 
De tijdelijke RECO-lift wordt zeer intensief gebruikt. Niet alleen door senioren en mindervaliden, maar ook door ouders met kinderwagens en reizigers met bagage. Tijdens de winterse omstandigheden blijkt de RECO-lift een veilig alternatief voor de aanwezig trappen. Dankzij de RECO-lift blijft het reizigerscomfort tijdens de bouwperiode optimaal gewaarborgd.

bruggenbouw
ThyssenKrupp Bauservice

civiele techniek
Tiefbau Amt Wuppertal

aannemer
Fa. Echterhoff

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS