• Tijdelijke personenlift
  • Assen
  • Drenthe

Assen – Tussen week 3 en week 10 heeft een van onze RECO Liften bij de Amstelflat in Assen gestaan. Vorige week hebben wij deze verplaatst naar nabijgelegen de flat “De Stroom”. Tot en met week 19 zal de tijdelijke personenlift met voetgangerstraversen de mindervalide inwoners van 24 thuiszorg appartementen mobiliteit bieden.

In de wijk Pittelo huurt Zorggroep Drenthe diverse appartementen voor thuiszorg en tijdelijk verblijf. Bij de flats “De Amstel” en “De Stroom” zijn voor de mensen verschillende faciliteiten aanwezig als praktijken voor Fysiotherapie en pedicure en zijn er regelmatig activiteiten.

Doordat de aanwezige binnenlift tijdelijk buiten gebruik is hebben de zorggroep en de woningcorporatie de handen ineen gesloten voor een tijdelijke lift oplossing. Bij de lift zijn per verdieping voetgangerstraversen geleverd om de afstand tussen de lift en de balustrade te overbruggen.

Geen andere partijen betrokken.

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS