• Tijdelijke personenlift
  • Amsterdam
  • Noord-Holland
  • Tijdelijke personenliften van RECO voor station Amsterdam Zuid Oost 1

tijdelijke personenlift amsterdam zuid oost 1Om de verwachte groei van de reizigersstroom op te vangen, mede veroorzaakt door de Noord/Zuid metrolijn, wordt station Amsterdam Zuid WTC momenteel grondig verbouwt. Dit ter voorbereiding op het project Zuidasdok dat in 2017 aanvangt.

Spil van het hoofdstedelijk OV
Het Zuidasdok project behelst het verbreden en ondertunnelen van rijksweg A10 en een grootschalige verbouwing van station Zuid WTC. Hiermee wordt station Zuid WTC de spil van het hoofdstedelijk openbaar vervoer. Onlangs heeft RECO Lift Solutions voor dit project op station Amsterdam Zuid WTC een tijdelijke RECO PP personenlift geplaatst. Deze is ingezet om één van de bestaande personenliften te vervangen, welke door de verbouwing van het station niet meer gebruikt kon worden.

Inhijsen vanaf rijksweg A10
Station Amsterdam Zuid WTC is niet per weg bereikbaar. Daarom is ervoor gekozen om met behulp van kraanbedrijf Blansjaar uit Wateringen, de tijdelijke Reco PP personenlift vanaf de rijksweg A10 in te hijsen. In deze werknacht zijn hiervoor een 3-tal rijstroken afgezet. Vanaf de rijksweg A10 is de lift over een spanningsloze bovenleiding in ca. 25 minuten in het stationsgebouw gehesen.

Customized Reco PP-lift
Om de RECO-lift goed in haar omgeving in te laten passen, is op verzoek van de architect de lift in een gewenste RAL-kleur opgeleverd. De Reco-lift is hiermee volledig in haar omgeving geïntegreerd. Daarnaast is de lifttechnologie en cabine vergelijkbaar met de bestaande liften. Dit heeft als voordeel dat gebruikers zich er niet van bewust zijn, dat het om een tijdelijke personenlift betreft.

Kraanbedrijf
Blansjaar

Openbaar vervoer
Station Amsterdam Zuid WTC

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS