• tijdelijke personen/goederenlift
  • Rotterdam
  • zuid-holland

In opdracht van Breijer Project BV, in nauwe samenwerking met de Vestia, eigenaar van Nederlands oudste galerijflat, zorgt RECO Lift Solutions voor het toegankelijk blijven en houden van de woningen in de flat gedurende de 10 weken durende renovatie van de liftschacht en lift. 

Om woon en werkverkeer te scheiden is er door het bouwteam gekozen om een speciale personenlift, de RECO-Lift, in te zetten voor de bewoners en een zogenaamde personengoederenlift inclusief steiger voor het werkpersoneel. Door het vroegtijdig inschakelen van onze expertise en de uiteindelijke keus voor het inzetten van het gekozen materieel is de overlast voor de bewoners minimaal gebleven omdat er optimaal doorgewerkt kan worden en de doorlooptijd daardoor zeer beperkt is voor een dergelijke klus.

Bergpolderflat
De Bergpolderflat (1932-1934) in Rotterdam is de eerste vrijstaande galerijflat in Nederland en de eerste flat die gebouwd is met een stalenskelet. Daarmee behoort het tot de top monumenten van Rotterdam. Het ontwerp is afkomstig van architect Willem van Tijen in samenwerking met Brinkman en Van der Vlugt. De flat is een belangrijk monument van het Nieuwe Bouwen.

bouw&installatie techniek
Breijer Project BV

woningcorporatie
Vestia

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS