• Tijdelijke personenlift
  • Calw
  • Duitsland
  • Tijdelijke personenlift verzorgingstehuis duitsland 3
  • Tijdelijke personenlift verzorgingstehuis duitsland
  • Tijdelijke personenlift verzorgingstehuis duitsland 2

RECO, Lift, Personenlift, Verzorgingstehuis,

De personenlift in verzorgingstehuis Schönblick in Calw was nodig aan vervanging toe. Thyssen Krupp Aufzüge heeft hier onlangs een nieuwe personenlift geïnstalleerd. Om gedurende de liftmodernisatie de verdiepingen voor bewoners barrière- vrij toegankelijk te houden, heeft RECO Lift Solutions een tijdelijke 4 stops GEDA P18S personenlift geplaatst.

Voorkomen van een uithuizingtraject

De bewoners (en toeleveranciers) van verzorgingstehuis Schönblick zijn volledig afhankelijk van de lift. Een kostbaar uithuizingstraject wordt door bejaarde bewoners vaak als zeer stressvol ervaren. De inzet van een gebruiksvriendelijke tijdelijke personenlift vormt in deze situaties een aantrekkelijk- en veilig alternatief.

Voordelen GEDA P18S personenlift

De basis unit van de GEDAP18S personenlift weegt slechts 2.700Kg. Dankzij deze beperkte belasting, kon de personenlift bovenop de parkeergarage opgesteld worden. De automatische schachtdeurpanelen konden eenvoudig tussen de verdiepingen van het balkon bevestigt worden. Voor de aanvoer van een GEDA P18S personenlift is slechts één vrachtwagen oplegger nodig. Hierdoor blijven de logistieke kosten voor een inzet in geheel Europa beperkt.

Beddenlift

De GEDAP18S personenlift heeft een deurbreedte van maar liefst 1.000mm. Indien gewenst kan RECO Lift Solutions een bed meeleveren, waarmee bewoners tijdens bijvoorbeeld noodgevallen veilig liggend vervoerd kunnen worden.

Liftbedrijf
Thyssen Krup Aufzüge

Verzorgingstehuis
Schönblick

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS