• Tijdelijke personenlift
  • Assen
  • Drenthe
  • nieuwbouw station assen tijdens bouwfase 2 tijdelijke noodliften

Station Assen krijgt een nieuw stationsgebouw met meer stedelijke allure. De driehoekige luifel gaat de verschillende station onderdelen met elkaar verbinden.

Ondergrondse fietsenstalling
Om een rommelige uitstraling van het stationsplein te voorkomen, komt er onder het station een stalling voor maar liefst 2.600 fietsen. Reizigers mogen hier voor een periode van 24 uur hun fietsen gratis stallen. Daarnaast wordt de stalling bewaakt.

Tijdelijk stationsgebouw
Waar nu het stationsgebouw staat komt straks een autotunnel voor het doorgaande verkeer. Hiervoor wordt het oude stationsgebouw met voetgangerstunnel gesloopt en komt er een tijdelijk stationsgebouw. Een tijdelijke voetgangersbrug over het spoor vervangt de voetgangerstunnel. RECO Lift Solutions heeft de traverse uitgerust met 2x een tijdelijke RECO PP personenlift om deze voor elke gebruiker toegankelijk te houden.

Liftfundering op middenperron
Eén van de twee RECO PP-liften is op het midden perron geplaatst. Ter fundering van de liftschacht heeft opdrachtgever van Anton Rail uit Obdam een prefab liftfundering gestort en ingehesen. RECO heeft vervolgens middels chemische ankers de schacht aan de fundering verankerd. In slechts 2 werknachten zijn beide liften geïnstalleerd.

http://www.assercourant.nl/achtergrond/algemeen-achtergrond/assen-heeft-zijn-eigen-twin-towers

http://www.assercourant.nl/algemeen/algemeen-1/loopbrug-met-liften-bij-station-assen-voor-bereikbaarheid-perron

rail & infra
Anton Rail

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS