• Trapliften
  • Schiedam

Vrijdag 26 januari jl. kregen wij een melding om met spoed trapliften te plaatsen. De binnenlift van één van de wooncomplexen was stil gevallen als gevolg van een technisch mankement en de levertijd van het kapotte onderdeel is circa een week. Mindervalide bewoners zouden hierdoor het pand niet meer kunnen verlaten. Als vaste partner heeft  RECO-lift binnen 24 uur 14 trapliften geplaatst zodat de bewoners mobiel bleven.

Om ervoor te zorgen dat de bewoners het huis weer konden verlaten leverde RECO Lift voor 14 verdiepingen tijdelijke trapliften. Bij de installatie ontbrak in eerste instantie een geschikte stroomvoorziening. Na een vlot telefoongesprek met de storingsmonteur van de corporatie was hij binnen 15 minuten ter plaatse om te assisteren bij de installatie. Zaterdag ochtend stonden alle trapliften van RECO om 11:30 uur alweer klaar voor gebruik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij dit soort situaties zien wij altijd hoe belangrijk goed contact met de klant is. Dankzij directe lijnen en interne flexibiliteit kan RECO Lift snel handelen bij calamiteiten. Gelukkig kon ook de corporatie snel schakelen met de storingsmonteur.

Volgende week is de storing als het goed is weer verholpen. De trapliften worden dan weer gedemonteerd  en de bewoners kunnen weer vertrouwd gebruik maken van hun binnenlift.

Geen andere partijen betrokken.

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS