• Noodliften
  • Breda en Tilburg
  • Noord-Brabant
  • Onderhoud project, Breda, Tilburg, RECO Lift Solutions, mobiliteit

In een aantal flatgebouwen in Breda en Tilburg zijn een groot aantal liftonderhoudsbeurten van de bestaande liftinstallaties gestart. Wonen Breburg, een woningcorporatie met bijna 30.000 huurwoningen in Breda, Tilburg en omgeving, werkt graag aan veilige en prettig bewoonbare buurten. Om de veiligheid en mobiliteit van de bewoners tijdens dit project te waarborgen, heeft RECO Lift Solutions een mooi plan gemaakt.

Zestien tijdelijke personenliften
Gezien de grootte van het project worden er in totaal 16 noodliften geplaatst en geïnstalleerd door onze medewerkers. Het team van RECO Lift Solutions heeft veel aandacht besteed aan het maken van een goede planning, waardoor alles naar verwachting vlekkeloos zal verlopen. Door alles goed voor te bereiden is er altijd een noodlift voorhanden en blijven de bewoners van de flats altijd het gemak van een werkende lift behouden.

Toegangscontrolesystemen
Omdat veiligheid bij Wonen Breburg hoog in het vaandel staat, zijn de noodliften zelfs voorzien van toegangscontrolesystemen zodat er geen ongenodigde gasten gebruik kunnen maken van de liften.

RECO Lift Solutions | Leading in Temporary Lifts.

Geen andere partijen betrokken.

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS