• Tijdelijke trapliften
  • Oosterwolde
  • Friesland

Trapliften als noodlift tijdens liftstoring oosterwoldeVrijdag 12 februari ontvingen wij laat in de middag een melding dat er sprake was van een liftstoring in een appartementencomplex aan de Trambaan in het Friese Oosterwolde.

Een dergelijke storing is in het algemeen al vervelend voor de bewoners, maar in dit geval bleek het ook nog eens te gaan om een wooncomplex dat vooral door senioren wordt bewoond. Zij zijn sterk afhankelijk van het kunnen gebruiken van de liftvoorzieningen en hebben moeite met traplopen, waardoor de storing extra vervelend was. Dankzij kordaat optreden van onze medewerkers hebben wij zaterdag 13 februari in alle vroegte, nog voor 08.00 uur, onze tijdelijke trapliften als noodliften geplaatst en geïnstalleerd waardoor het ongemak voor de bewoners tot een minimum is beperkt en hun mobiliteit gedurende de noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan de lift is gewaarborgd.


Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS