• Tijdelijke personenlift
  • Londen
  • Verenigd Koninkrijk
  • London imperial college university
  • Imperial college university chooses reco temporary elevator

RECO PP Temporary passenger lift for college university in London

De Imperial College universiteit in Londen wordt op dit moment door opdrachtgever Kier Construction Ltd. ingrijpend verbouwd. Naast de collegezalen en practica lokalen, wordt ook de bestaande personenlift gemoderniseerd. 

Modulair ontwerp

het modulaire ontwerp van de RECO PP personenlift, maakt het eenvoudig mogelijk om de liftschacht te verlengen. Voor dit project heeft Reco  4 zogenaamde tussenmodules geïnstalleerd, om voor de 7e verdieping een uitstaphoogte van 23m te realiseren. Dankzij de 0,8 m/s snelle tractie aandrijving, zijn gebruikers binnen slechts 30 sec. op de 7e verdieping.

Vloeibaar stikstof

Naast het intensieve vervoer van studenten en medewerkers, wordt de RECO personenlift tevens gebruikt voor het vervoer van practica benodigdheden. Op verzoek van de universiteit heeft Reco voor het veilig vervoeren van het vloeibare stikstof, een vaste rit voorgeprogrammeerd. Bij deze opdracht verplaatst de cabine zich non-stop naar de 5e verdieping.

Lokaal onderhoud

RECO maakt uitsluitend gebruik van standaard lift onderdelen. Hierdoor kunnen RECO liften in geheel Europa lokaal onderhouden worden. Deze personenlift is tijdens de huurperiode van 52 weken “geadopteerd” door het liftonderhoudsbedrijf van de universiteit van London. Indien noodzakelijk verhelpen zij snel kleine storingen. Elke 2 maanden wordt de lift door een medewerker van RECO onderhouden.

RECO Lift Solutions is gevestigd in Waddinxveen (NL) en is gespecialiseerd in de verhuur van tijdelijke personenliften voor diverse doelmarkten in geheel Europa. Haar missie is om gebruikers van gebouwen en infra, onder alle omstandigheden een veilige- en barrière vrije toegankelijkheid te bieden.

Onderwijs
Imperial College University

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS