• Tijdelijke personenlift
  • Kampen
  • Overijssel
  • tijdelijke personenlift voor bewoners van appartementencomplex in kampen 3
  • tijdelijke personenlift voor bewoners van appartementencomplex in kampen 4
  • tijdelijke personenlift voor bewoners van appartementencomplex in kampen
  • tijdelijke personenlift voor bewoners van appartementencomplex in kampen 5
  • tijdelijke personenlift voor bewoners van appartementencomplex in kampen
 reco tijdelijke personenlift

 

De huurders van woningen in het appartementencomplex Terra aan de Koggesingel in Kampen hebben al jaren te maken met storingen in de liftsystemen van de woontoren, welke uit 12 woonlagen boven twee commerciële verdiepingen bestaat. Door de liftproblematiek heeft de eigenaar besloten om de liftsystemen te vervangen. Tijdens de vervangingswerkzaamheden zorgt RECO Lift Solutions er in samenwerking met RECO voor dat de bereikbaarheid van de woningen voor de bewoners op een comfortabele en veilige manier is verzekerd.

Tijdelijke oplossing met permanente kwaliteit

Aangezien de liftschachten van de woontorens wegens de renovatie niet gebruikt konden worden, hebben de adviseurs van RECO gekozen voor een uitwendige oplossing in de vorm van een afgeschermde buitenomgang. Deze constructie is gemaakt van publieksvriendelijk steigermateriaal, welke is toegepast voor elke woonlaag die aansluit op de toegang naar de tijdelijke personenlift, die eveneens aan de buitenzijde van het gebouw is opgebouwd. In wezen gaat het om een tijdelijke oplossing, met de kwaliteit van een permanente structuur. Daarbij is de grote diversiteit in materieel dat wij in eigen beheer hebben een groot pluspunt gebleken. Wij hadden namelijk alle benodigdheden voor deze opdracht in voorraad en konden dat met eigen transport op locatie afleveren. Met de gekozen oplossing voldoet RECO Lift Solutions op een publieksvriendelijke manier aan de wens van de opdrachtgever terwijl de mobiliteit voor de bewoners tegelijk op maat is gegarandeerd.

Wonen
Terra

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS