• Tijdelijke traplift
  • Dordrecht
  • Zuid-Holland

RECO Lift plaatst tijdelijke trapliften als noodlift voor woningcorporatie in Zuid HoillandRECO Lift tijdelijke trapliften en noodliftenDe Zuid-Hollandse woningcorporatie Woonbron, met 45.000 woningen en 4.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht is een belangrijke speler in de (sociale) woningmarkt. In november stonden werkzaamheden aan de bestaande binnenlift gepland. Deze werkzaamheden zouden zo’n twee weken in beslag nemen en dit brengt een onwenselijke situatie voor de (senioren/ mindervalide) bewoners met zich mee.

Medewerkers van woningcorporatie Woonbron namen contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden om de toegang tot de verdiepingen gedurende de werkzaamheden voor de bewoners te garanderen. Daarbij was een buitenlift geen optie omdat er bij het betreffende complex geen buitengalerijen of andere publieksvrije toegangen aanwezig zijn. Alleen een trap als noodoplossing was geen volwaardig alternatief omdat niet alle bewoners even goed ter been zijn. Daarom is in overleg met onze specialisten gekozen voor een tijdelijke traplift, die de bewoners tijdens de renovatiewerkzaamheden veilig en comfortabel naar boven en beneden transporteert.

Wonen
WoonbronHier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS