• Tijdelijke personenlift
  • London
  • Engeland

reco-lift-passengerlift-rentalOp verzoek van CrossRail heeft RECO Lift Solutions onlangs een tijdelijke RECO PP-lift geinstalleerd op spoorwegstation Custom House in London. Dit station wordt op dit moment tot en met december 2015 verbouwd door aannemingsmaatschappij Laing O’Rourke.

CrossRail heeft Laing O’Rourke gevraagd om station Custom House gedurende de verbouwing voor treinpassagiers toegankelijk te houden. Laing O’Rourke vond in de huur van een tijdelijke ECO personenlift hiervoor een kosten effectieve oplossing.

Het voordeel van een gesloten schacht, was voor Laing O’Rourke een sleutelelement om voor een RECO-lift te kiezen. De gesloten schacht verzekerd het gebruik van de lift onder alle weersomstandigheden. De liftcabine, gelijk aan de cabine van een permanente lift, maakt de lift gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Het comfort wordt geoptimaliseerd door een 0,8 m/s snelle tractie aandrijving.

Met de keus voor een tijdelijke RECO personenlift, zet CrossRail een nieuwe standaard op de Engelse spoorwegen markt. De wensen en behoeften van CrossRail’s passagiers zoals een barriere vrije perrontoegang, veiligheid en comfort zijn hiermee tegemoet gekomen.

Openbaar Vervoer
CrossRail

Aannemer
Laing O’Rourke

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS