• Tijdelijke personenlift
  • Zaandam
  • Noord-Holland
  • tijdelijke personenlift zaandam 1

Met behulp van een kraan (hefgewicht 40 ton) worden bij Nieuw Groenland in Zaandam units van 4,5 x 2,5 meter op elkaar geplaatst.

Omdat één lift storingen bleef geven werd het tijd voor een tijdelijke maar acute oplossing. Omdat een grondige reparatie veel tijd gaat kosten, is in overleg met Evean door Rochdale de opdracht gegeven aan RECO, een gespecialiseerd bedrijf om een tijdelijke lift te plaatsen. Normaal duurt het regelen en plaatsen van zo’n noodvoorziening een kleine twee maanden, maar het is in samenwerking met aannemer Ronitz gelukt om dit binnen een week voor elkaar te krijgen.

Veiligheid
Maar liefst 15 vierkante meter grond moest een halve meter diep worden uitgegraven. Nadat de lift is afgesteld wordt deze goedgekeurd door het Liftinstituut. Deze indrukwekkende tijdelijke voorziening blijft ongeveer 3 weken staan. Voor een verzorgingshuis als Nieuw Groenland is twee liften noodzakelijk, niet alleen de veiligheid van de bewoners blijft zo gewaarborgd, maar ook de mobiliteit.

https://www.woningcorporaties.nl/nieuws/nieuw-groenland-krijgt-tijdelijke-lift

Bron: www.rochdale.nl

Zorg
Evean

Woningverhuur
Rochdale

Aannemer
Ronitz

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS