• Tijdelijke personenlift
  • München
  • Duitsland
  • munchen airport chooses reco temporary lifts and elevators

München 23 maart 2016: Op München Int. Airport bevindt zich een 300m lange glazen voetgangerstraverse die de centrale toegangsweg naar de luchthaven overbrugd. Omdat de traverse gerenoveerd moet worden, is gekozen voor een tijdelijke voetgangersbrug uitgerust met 2 Reco-personenliften.

Munchen airport kiest voor tijdelijke reco noodlift

Ontsluiting
De traverse vormt voor gebruikers de enige ontsluiting tussen de Noord- en Zuidelijke luchthaven terreinen. Tevens geeft de traverse toegang tot S-Bahn station Besucherpark. Hierdoor maken dagelijks ca. 1100 tot 1500 reizigers gebruik van de traverse.

Complete (de)montage traverse
Ten behoeve van de renovatie wordt de traverse eerst in delen gedemonteerd en vervolgens per as naar Regensburg vervoerd. Na een uitgebreide anti-roest behandeling komt de traverse terug naar de luchthaven en wordt deze weer gemonteerd.

Transparante beschermfolie
De nieuwe traverse wordt uitgerust met een speciale transparante folie. Hiermee wordt voorkomen dat in de zomermaanden de temperatuur in de traverse te hoog oploopt.

Aanpassingen op locatie
Om hinder voor reizigers en het verkeer te minimaliseren, is één van de twee Reco PP liften s `nachts ingehesen. Na plaatsing bleek dat de uitstaphoogte van beide liften aangepast moest worden. De modulaire Reco PP-liften kenmerken zich door haar grote flexibiliteit. Nog dezelfde dag hebben Reco`s monteurs op locatie de uitstaphoogte aangepast. Vervolgens zijn de Reco-liften door Tüv Süd succesvol gekeurd en aansluitend in gebruik genomen.

Transport
München Int. Airport

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS