• Tijdelijke personenlift
  • ’’s-Hertogenbosch
  • Noord-Brabant

RECO Lift Solutions heeft vorige week een tijdelijke personenlift geleverd in ’’s-Hertogenbosch. In een flatgebouw achter de Tolbrug werd het na 10 jaar wel weer eens tijd om de binnen-lift van het complex te moderniseren. In 2007, toen de lift ook werd aangepakt, heeft RECO Lift Solutions ook een tijdelijke personenlift mogen leveren voor deze locatie. Aangezien de klant toentertijd zo tevreden was over onze dienstverlening, mochten we ook deze keer een tijdelijke lift verzorgen.

Buitenlift
Aangezien veel van de bewoners van het complex slecht ter been zijn, was het nodig om voor een passende oplossing te zorgen. Samen met Mohringer Liften hebben we ook deze keer weer gekeken naar de tijdelijke lift die zich voor deze opdracht het beste leende en kwamen we uit op het plaatsen van een buitenlift. Aangezien de lift over het pand heen gekraand moest worden, werd de openbare weg tijdelijk afgesloten zodat de buitenlift op z’n plek kond worden gezet. Het moderniseren van de vaste lift zal drie weken duren. Tot die tijd blijft de tijdelijke lift van RECO Lift Solutions staan.

Geen andere partijen betrokken.

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS