• Tijdelijke personenlift
  • Wilrijk
  • België

In de omgeving van het Middelheimpark bouwt Interbuild NV in opdracht van Zorgbedrijf Antwerpen 72 serviceflats, een kinderdagverblijf en een ondergrondse parking voor bewoners en bezoekers. RECO Lift Solutions  ondersteunt Interbuild NV met het barrièrevrij toegankelijk houden van het pand in de aanloop naar de oplevering.

Kijkdagen
In de aanloop naar de oplevering van het nieuwe pand (najaar 2017), organiseert Zorgbedrijf Antwerpen voor potentiele nieuwe bewoners kijkdagen. Hiervoor heeft Interbuild NV op de 2e verdieping een compleet appartement afgebouwd en ingericht. Aangezien de vaste personenliften nog niet gereed zijn, is het pand op dit moment voor kijkers niet barrièrevrij toegankelijk. Om dit op te lossen heeft RECO Lift Solutions een tijdelijke RECO PP personenlift geplaatst.

Inzet torenkraan
Voor het inhijsen van de liftschacht kon gebruikt worden gemaakt van de aanwezige torenkraan. Vanaf de Groenenborgerlaan kon de lift in slechts één hijsbeweging van de trailer gelost en geplaatst worden. Onder de opstellocatie van de RECO-lift bevindt zich een parkeergarage. Om voldoende draagvermogen te creëren, heeft Interbuild NV de opstelvloer middels 4 stempels naar de keldervloer toe doorgestempeld.

Opstellingskeuring door BTV
Na het verankeren van de schacht aan de constructieve delen van het pand en het aansluiten van de spanning, heeft de Belgische keuringsinstantie BTV de liftopstelling gekeurd. De RECO-lift is uitsluitend opgebouwd uit gangbare liftonderdelen. Dit maakt het mogelijk  dat de lift lokaal gerserviced kan worden. Voor dit project levert liftenbedrijf Technilift NV uit Merchtem (B) indien nodig, de technische ondersteuning.

Geen andere partijen betrokken.

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS