• Tijdelijke personenlift
  • Amsterdam
  • Noord-holland
  • tijdelijke-personenlift-voor-gate-d42-luchthaven-airport-2

schiphol Reco PP liftOp de D-pier is luchthaven Schiphol bezig met het ombouwen van één van haar gates naar een zogenaamde busgate. Passagiers worden straks vanaf dit punt per personenbus naar het vliegtuig vervoerd.

Vervroegde inbedrijfstelling
Om ervoor te zorgen dat passagiers de bus barrière vrij kunnen bereiken, wordt de gate door liftenbedrijf Kone uitgerust met een personenlift. Echter verzocht luchtvaartmaatschappij KLM Schiphol om de gate eerder dan de geplande oplevering van de personenlift operationeel te hebben. Op verzoek van Kone en Schiphol heeft RECO dit middels de plaatsing van een tijdelijke personenlift en voetgangersbordes mogelijk gemaakt. De RECO-lift is in slechts 1 werknacht geplaatst en aansluitend volledig met de veiligheidssystemen van Schiphol geïntegreerd.

Bordes
De RECO personenlift is tijdelijk voor gate D42 geplaatst. Om de lift vanaf de D-pier toegankelijk te maken, is gate D42 door RECO uitgerust met een reizigersvriendelijke voetgangersbordes. Om het comfort te waarborgen, is deze wind en waterdicht afgewerkt. Daarnaast voldeed het bordes aan de brand- & veiligheidseisen van Schiphol.

Beperkte foot print Reco liftschacht
De ruimtes op de zogenaamde air side zijn zeer schaars. Een groot voordeel van de RECO lift is dat haar footprint niet meer dan 7,2 m2 is. Hiermee neemt de RECO-lift slechts zeer beperkt de schaarse ruimte in.

Luchthaven
Schiphol

Luchtvaartmaatschappij
KLM

Liftbedrijf
Kone

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS