• Tijdelijke personenlift
  • London

In het centrum van London transformeert aannemer Gilbert Ash Construction Ltd. een pand om in een hotel. Het hotel wordt gefaseerd opgeleverd en aansluitend door opdrachtgever Premier Inn in gebruik genomen.  Om tijdens de laatste fases het publiek van een comfortabele doorgang te voorzien heeft RECO Lift hier een tijdelijke personenlift mogen plaatsen.

Gilbert Ash kreeg bij dit project de uitdaging om de gasten van het hotel een veilige en drempelloze doorgang te bieden tussen de receptie en de hotelkamers. Dit omdat de vaste personenliften pas na oplevering toegankelijk zijn.

RECO Lift Solutions heeft dit opgelost door in de patio een tijdelijke 7-stops RECO PP personenlift te plaatsen. Deze representatieve RECO-lift heeft een gesloten schacht waarmee het geluidsniveau slechts 45dB bedraagt.

Naast de hotelgasten maken ook de facilitaire diensten gebruik van de RECO-lift. Middels de inzet van de aanwezige torenkraan, is de modulaire RECO personenlift in slechts 2 werkdagen geplaatst.

Na de inzet van een RECO PP-lift voor de Imperial College University (Kier Construction Ltd.) in 2016, is dit de 2e keer dat RECO in het centrum van Londen een 7-stops tijdelijke PP personenlift plaatst.

Geen andere partijen betrokken.

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS