• Tijdelijke personenlift
  • London

Londen, 7 mei 2018: In het centrum van Londen verbouwt de Ierse aannemer Gilbert Ash Construction Ltd. in opdracht van Premier Inn een bestaand pand om tot een hotel. Het hotel wordt door Gilbert Ash gefaseerd opgeleverd en aansluitend door Premier Inn in gebruik genomen.

Logistieke oplossing

Voor Gilbert Ash lag de uitdaging in het comfortabel-, veilig,- en drempelloos ontsluiten van de doorgang voor de gasten tussen de receptie en hotelkamers. Dit omdat de vaste personenliften pas na oplevering toegankelijk zijn. RECO Lift Solutions heeft dit opgelost door in de patio een tijdelijke 7-stops RECO PP personenlift te plaatsen. De representatieve RECO-lift heeft een gesloten schacht waarmee het geluidsniveau slechts 45dB bedraagt. Naast de hotelgasten maken ook de facilitaire diensten van de RECO-lift gebruik.

Inzet torenkraan

In de patio van het complex stond naast de geplande RECO-lift locatie, een torenkraan opgesteld. De torenkraan kon prima ingezet worden voor de montage van de modulaire RECO-lift. Echter was de basismodule, waarin de liftcabine zit, voor de torenkraan te zwaar. Om dit op te lossen heeft RECO tevens de liftcabine uit de basismodule gedemonteerd, waardoor het totaalgewicht <3.500Kg bedroeg. De tijdelijke RECO-lift is in slechts 2 werkdagen geplaatst.

2e Keer in het centrum van London

Na de inzet van een RECO PP-lift voor de Imperial College University (Kier Construction Ltd.) in 2016, is dit de 2e keer dat RECO in het centrum van Londen een 7-stops tijdelijke PP personenlift plaatst. Voor RECO`s huistransporteur Pax uit Heereveen was het geen probleem om de lift modules in de Cock Lane steeg aan te leveren. Met  3 vrachtwagencombinaties is de complete RECO-lift vanuit Waddinxveen aangeleverd.

Lokaal onderhoud

RECO maakt uitsluitend gebruik van standaard lift onderdelen. Hierdoor kunnen RECO-liften in geheel Europa lokaal onderhouden worden. Met liftenbedrijf Abbey Liftcare uit Waltham Abbey (UK) heeft RECO Lift Solutions op de Engelse markt al een langere samenwerking. Indien noodzakelijk verhelpen zij snel kleine storingen. Periodiek wordt de RECO- lift door een medewerker van Reco onderhouden.

  

Geen andere partijen betrokken.

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS