• tijdelijke personenlift
  • Amsterdam
  • Noord-Holland
  • reco lift solutions places temporary lifts for amsterdam schiphol airport

Om Europa`s preferred airport te blijven, investeert Schiphol in het vergroten van de efficiency en het reizigerscomfort. Onlangs heeft RECO Lift Solution in het EF-gebied voor de 2e keer tijdelijke PP personenliften geplaatst.

Tijdelijke routing
Tijdens de verbouwing is er een tijdelijke routing noodzakelijk, welke over 2 verdiepingen loopt. Om voor reizigers de overlast te minimaliseren en het barrière vrije reizigerscomfort te waarborgen, heeft de opdrachtgever besloten om 2x een Reco PP personenlift te plaatsen. Naast de tijdelijke personenliften heeft RECO Lift Solutions tevens een tijdelijke liftfundering van zwaarlasttorens geleverd.

Just In Time delivery
Internationale luchthavens worden gekenmerkt door een specifieke dynamiek. Om voor Schiphol`s medewerkers en haar aannemers het aantal bewegingen op de bouwplaats tot een minimum te beperken, heeft RECO Lift Solutions beide liften Just In Time geleverd. In slechts 2 werknachten waren beide liften geplaatst.
De dubbele bezetting van 2x een RECO PP-lift, uitgerust met 0,8m/s tractieaandrijving, zorgen voor voldoende capaciteit om de aanzienlijke reizigersflow te kunnen verwerken. De representatieve liftcabine met standaard bediening vergoot voor reizigers het comfort en gebruikersgemak.

Volledige integratie met Schiphol
Door de ervaring vanuit het eerste Schiphol-project, heeft RECO Lift Solutions veel kennis opgedaan van Schiphol`s infrastructuur. Vanuit deze kennis is de tijdelijke RECO personenlift volledig geïntegreerd met Schiphol`s beveiligingssystemen, waarmee de RECO-lift aan alle veiligheidseisen voldoet.

Luchthaven
Schiphol

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS