• Tijdelijke personenlift
  • Stockholm
  • Zweden

In Stockholm wordt het Mälarbanan spoortraject tussen Barkarby en Kallhäll uitgebreid van 2 naar 4 sporen. Het megaproject is totaal begroot op 14 miljard Zweedse kronen.  Onlangs is de busterminal van Barkarby uitgerust met een tijdelijke RECO PP personenlift.

busterminal-barkarby

Schacht in schacht
De toegang van het nieuwe treinstation Barkarby bevindt zich bovenop een viaduct. De tijdelijke RECO personenlift zorgt ervoor dat reizigers vanaf het viaduct, de tijdelijke busterminal op maaiveldniveau 100% barrière vrij- en veilig kunnen bereiken. Hiervoor heeft opdrachtgever Hevling & Hagglund een tijdelijk trappenhuis met schacht gebouwd. Kraanbedrijf Edin`s heeft de RECO-lift in één werknacht in de aanwezige schacht gehesen.

Volledig flexibiliteit
De RECO PP personenlift heeft een modulaire set up. Afhankelijk van de benodigde uitstaphoogtes kan de schachthoogte eenvoudig worden aangepast. Verder is het mogelijk om de gewenste uitstaphoogte op de cm af te stellen. Het afstellen van de gewenste liftconfiguratie vindt altijd in Nederland plaats. Op verzoek van de opdrachtgever zijn nà plaatsing, de uitstaphoogtes door RECO op locatie aangepast.

5e RECO personenlift
De tijdelijke RECO PP personenlift is inmiddels de 5e RECO-lift welke voor het Mälarbanan project wordt ingezet. Eerder werden de voetgangertraverses van de stations Kallhäll en Barkarby al uitgerust met tijdelijke RECO-liften.

 

Geen andere partijen betrokken.

Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS