• Tijdelijke personenlift / houten traverse
  • Stockholm
  • Zweden
  • Tijdelijke personenlift voor station barkaby in Europa

tijdelijke personenlift zwedenTussen Stockholm en Örebro wordt het spoortraject (Mälarbanan) verdubbeld van 2 naar 4 sporen. Een onderdeel van dit project is het moderniseren van station Barkarby. Hiervoor heeft opdrachtgever PEAB een volledig nieuw tijdelijk station gebouwd.

Modulaire opbouw
In Scandinavië is er veel ervaring met houtbouw. Net zoals de RECO personenliften, heeft de houten traverse een modulaire opbouw. Dit heeft als voordeel dat beide systemen eenvoudig aangepast kunnen worden voor nieuwe opstellingsconfiguraties. Voor brugleverancier Martinsons uit Zweden was het de eerste keer dat hun traverse met RECO liften is uitgerust. Inmiddels heeft PEAB de intentie uitgesproken om deze combinatie voor vervolgprojecten in te zetten.

Gladheidsgevaar
Naast het behoud van het reizigerscomfort, was voor PEAB het waarborgen van de veiligheid een belangrijke reden om de RECO-liften in te zetten. Gedurende de wintermaanden treed er in Scandinavië zeer snel gladheidsgevaar op. De RECO-liften bieden reizigers onder deze omstandigheden altijd een veilig alternatief.

Lokaal liftonderhoud
De tijdelijke RECO-personenlift is een volwaardige personenlift, doordat deze uitsluitend opgebouwd is uit gangbare liftonderdelen. Dit heeft als voordeel dat RECO-liften overal in Europa door een lokale liftonderhoudsbedrijf onderhouden kunnen worden. In de regio Stockholm heeft RECO reeds een jarenlange samenwerking met SMW Elevator AB.

Aannemer
PEAB

Bruggenbouwer
Martinsons


Hier kunt u een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aanvragen. Wanneer u onderstaande gegevens hebt ingevuld dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

* Verplichte velden

Bestand toevoegen

RECO SPECIAL PRODUCTS