Onlangs gerealiseerde projecten

Het Louvre Museum Parijs kiest voor een tijdelijke RECO personenlift

  • Parijs

RECO Lift Solutions heeft onlangs een tijdelijke RECO personenlift voor het Louvre in Parijs geplaatst. Met de inzet van de tijdelijke personenlift blijven de kantoren tijdens de liftmodernisering drempelvrij toegankelijk.

Bekijk Project  
RECO Lift Solutions houdt een tijdelijke voetgangersbrug toegankelijk voor Deutsche Bahn in Berlijn (D)

RECO Lift Solutions houdt een tijdelijke voetgangersbrug toegankelijk voor Deutsche Bahn in Berlijn (D)

Bahnhof Berlijn Schöneweide is al meer dan 100 jaar door Deutsche Bahn in gebruik, maar het voldoet niet meer aan de huidige standaarden. Daarom wordt het station gemoderniseerd zodat deze voor reizigers attractiever en aangenamer wordt.

Bekijk Project  

Drempelloze voetgangersbrug U-Bhf Nürnberg Messe gerealiseerd met ondersteuning van RECO

Na S-Bhf Schöneweide in Berlijn (begin Juni) heeft RECO Lift Solutions onlangs voor U-Bhf Messe in Nürnberg een volgende tijdelijke voetgangersbrug uitgerust met 2 tijdelijke RECO PP personenliften. De tijdelijke voetgangersbrug vervangt de bestaande die tot en met November 2019 door RECO`s opdrachtgever Max Bögl uit Sengenthal gesaneerd wordt.

Bekijk Project  

Liftschacht buiten gebruik na brand: RECO schiet te hulp

Twee woningen werden totaal verwoest door de brand en nog eens drie appartementen liepen forse schade op. Door de brand werd ook de liftschacht en machinekamer van de lift getroffen met twee defecte liften als gevolg. RECO Lift Solutions werd benaderd en plaatste met spoed een noodlift met liftschacht.

Bekijk Project  

Tweede tijdelijke RECO personenlift Station Rotterdam Alexander operationeel

Op station Rotterdam Alexander werkt aannemer Averesch BV uit Rijssen aan de bouw van een nieuw station, waarbij trein en metro onder één dak samenkomen. Afgelopen februari heeft RECO Lift Solutions hiervoor de eerste lift geplaatst. Begin juni is er nu aan de andere zijde van het station een tweede RECO personenlift bijgeplaatst.

Bekijk Project  

Station Rotterdam Alexander uitgerust met tijdelijke RECO PP personenlift

Op station Rotterdam Alexander werkt aannemer Averesch BV uit Rijssen aan de bouw van een nieuw station, waarbij trein en metro onder één dak samenkomen. Sinds afgelopen maandag is hiervoor de routing naar het perron aangepast. De inzet van een tijdelijke RECO personenlift maakt deze route voor elke reiziger drempelloos toegankelijk.

Bekijk Project  
RECO SPECIAL PRODUCTS