Onlangs gerealiseerde projecten

Liftschacht buiten gebruik na brand: RECO schiet te hulp

Twee woningen werden totaal verwoest door de brand en nog eens drie appartementen liepen forse schade op. Door de brand werd ook de liftschacht en machinekamer van de lift getroffen met twee defecte liften als gevolg. RECO Lift Solutions werd benaderd en plaatste met spoed een noodlift met liftschacht.

Bekijk Project  

Tweede tijdelijke RECO personenlift Station Rotterdam Alexander operationeel

Op station Rotterdam Alexander werkt aannemer Averesch BV uit Rijssen aan de bouw van een nieuw station, waarbij trein en metro onder één dak samenkomen. Afgelopen februari heeft RECO Lift Solutions hiervoor de eerste lift geplaatst. Begin juni is er nu aan de andere zijde van het station een tweede RECO personenlift bijgeplaatst.

Bekijk Project  

Station Rotterdam Alexander uitgerust met tijdelijke RECO PP personenlift

Op station Rotterdam Alexander werkt aannemer Averesch BV uit Rijssen aan de bouw van een nieuw station, waarbij trein en metro onder één dak samenkomen. Sinds afgelopen maandag is hiervoor de routing naar het perron aangepast. De inzet van een tijdelijke RECO personenlift maakt deze route voor elke reiziger drempelloos toegankelijk.

Bekijk Project  

RECO plaatst tijdelijke voetgangerstraverse + personenliften op station Maastricht

  • Station Maastricht, Limburg

Zaterdag 9 maart 2019: Op station Maastricht renoveert aannemer Wallaard BV uit Noordeloos in opdracht van ProRail de bestaande …

Bekijk Project  

Publieksvriendelijk steigerwerk en tijdelijke personenliften houden Cliostede toegankelijk

  • Tijdelijke galerij met personenlift
  • Eindhoven
  • Zorg

Om de appartementen toegankelijk te houden voor bewoners, verzorgde materieelverhuurder RECO een slimme totaaloplossing.

Bekijk Project  

Kreisbaugesellschaft Tübingen mbH (D) en liftenbedrijf Schmitt + Sohn maken gebruik van RECO PP personenlift in Mössingen (D)

  • Tijdelijke RECO PP lift
  • Mössingen
  • Ouderenzorg

Mössingen, 23 Januari 2019: Op dit moment moderniseert liftbedrijf Schmitt+Sohn Aufzüge de bestaande lift in een seniorenwoning van Kreisbaugesellschaft Tübingen in Mössingen. Hierdoor kunnen bewoners deze lift niet gebruiken. Om te voorkomen dat bewoners in hun bewegingsvrijheid worden beperkt, heeft RECO Lift Solutions uit Waddinxveen (NL) er een tijdelijke personenlift geplaatst.

Bekijk Project  
RECO SPECIAL PRODUCTS