Werkwijze

RECO Lift Solutions levert u turn-key liftoplossingen. Dit betekent dat u gedurende het hele traject, vanaf het moment dat u interesse toont in onze noodliften tot het demonteren van een noodlift slechts één aanspreekpunt heeft.. Of het nu gaat om de opstellingsberekeningen, assistentie bij de vergunningsaanvraag, het onderhoud of de service- opvolging, wij hebben de benodigde expertise in huis. Het gehele traject van plaatsing tot onderhoud, wordt vertaald naar de volgende vijf eenvoudige stappen:

  1. Situatie inventariseren & advies: Een van onze medewerkers komt naar de locatie toe om de situatie op te nemen en uw wensen te bespreken, eventueel in aanwezigheid van liftbedrijven en/of adviesbureau. Ons advies is hierbij altijd maatwerk.
  2. Berekening, rapportage, begeleiding & omgevingsvergunning: Het opstellen van het projectplan wordt geheel door ons verzorgd. Van de opstellingstekeningen tot de berekeningen, die gecontroleerd worden door een onafhankelijk constructief adviesbureau. Indien er een omgevingsvergunning nodig is, bieden wij ondersteuning bij het aanleveren van de benodigde gegevens.
  3. Plaatsing van een noodlift: Vanaf het moment dat u bij ons een opdracht bevestigt, ontzorgen wij u op elk vlak.  Bijvoorbeeld bij de plaatsing van de lift; de inzet van een mobiele kraan, het doen van een KLIC-melding, het afgraven van de liftput etc. worden direct in gang gezet. In noodgevallen is RECO Lift Solutions in staat om op zeer korte termijn een tijdelijke personenlift te plaatsen.
  4. Opstellingskeuring: Om u een optimale veiligheid te kunnen garanderen, wordt na plaatsing de tijdelijke RECO personenlift gekeurd door een onafhankelijke keuringsinstantie.
  5. Onderhoud, storingen & service: RECO Lift Solutions beschikt over een eigen team van storingsmonteurs, welke 24/7 ondersteuning bieden en de tijdelijke RECO personenliften periodiek onderhouden (naar behoefte preventief). Hierdoor blijft een betrouwbaar- en veilig functioneren van de RECO-liften gewaarborgd.
RECO SPECIAL PRODUCTS