Over ons

RECO Lift Solutions is sinds 2006 gespecialiseerd in de verhuur van noodliften in de vorm van tijdelijke personenliften en trapliften. Het bedrijf, ooit begonnen met het upgraden van een bouwlift naar een personenlift, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler van formaat met een groeiende vloot van ca. 60 tijdelijke personenliften en ruim 250 trapliften.

De unieke RECO noodliften worden gekenmerkt door haar modulariteit, hoogwaardige lifttechnologie, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Hiermee zijn ze gezien haar kwaliteit en performance, niet van vaste liftopstellingen te onderscheiden. De noodliften worden in eigen beheer ontwikkelt en gefabriceerd. Leidend voor deze productontwikkeling zijn wensen en behoeften van onze (inter)nationale opdrachtgevers. Door continue innovaties, waarvan sommige gepatenteerd, worden voortdurend nieuwe tijdelijke personenlift oplossingen ontwikkelt, die nog beter afgestemd zijn op de wensen van onze opdrachtgevers.

“Onze missie is om voor gebruikers van gebouwen, onder alle omstandigheden een 100% barrière vrije- en veilige toegankelijkheid te waarborgen” aldus Robin Reigwein, Algemeen Directeur RECO Lift Solutions

RECO SPECIAL PRODUCTS