Nieuwsoverzicht

Tijdelijk liftvervoer op maat

10 juli 2018

De woningen aan de Bangkokdreef in Utrecht werden in bewoonde toestand gerenoveerd. Dit geeft vaak nogal wat gevolgen voor de bewoners. Om de mobiliteit van de bewoners in het gebouw te waarborgen werd er door Nijhuis Bouw een beroep gedaan op RECO Lift Solutions.

Lees meer
Gevelreclame RECO Lift Solutions

Planmatig liftonderhoud aan de Putselaan en De Weem

22 mei 2018

Als eigenaar van een pand wil je natuurlijk een stukje zekerheid voor jezelf en je bewoners creëren. Om dit te bieden werken de meeste organisaties met een meerjarig onderhoudsplan (MJOP). Om tijdens onderhoud mobiliteit te waarborgen is het voor de hoogbouw handig om ook alvast over een liftoplossing na te denken.

Lees meer

RECO krijgt opdracht voor buitenlift Paleis Het Loo

25 mei 2018

Een volledige renovatie van Paleis Het Loo en toch toegankelijk voor publiek. Als verhuurspecialist van materieel heeft RECO de bezoekers van Paleis Het Loo een vervangende attractie geboden. Drie galerijen met een trappenconstructie en een tijdelijke personenlift bieden de bezoeker een uniek uitzicht vanaf het dak en een blik op de renovatiewerkzaamheden.

Lees meer

Koningin Elizabeth stelt vliegdekschip aan voor Royal Navy; RECO was erbij!

18 januari 2018

Begin december 2017 stelde de Koningin van Engeland het naar haarzelf vernoemde vliegdekschip formeel aan als onderdeel van de Koninklijke Marine van Engeland. Bij deze bijzondere aangelegenheid kwam ook RECO nog even in beeld. RECO Lift Solutions leverde in samenwerking met RECO Hoist & Hire een tijdelijke personenlift om hare majesteit naar het platform te brengen.

Lees meer
RECO SPECIAL PRODUCTS