Infra

Diverse internationale luchthavens, metrostations, bus- en tramterminals en treinstations maken al gebruik van onze tijdelijke personenliften. In verreweg de meeste gevallen eisen de opdrachtgevers binnen de infra markt een klantgerichte oplossing. Dit houdt in dat tijdens verbouwingen van stations of terminals reizigers het aangeboden vervoer 100% barrière vrij- en veilig moeten kunnen bereiken.

Door een tijdelijke personenlift van RECO Lift Solutions in te zetten kan het reizigerscomfort optimaal gewaarborgd blijven. In sommige gevallen kan uw reizigersstroom gewoon intact blijven door de gezamenlijke inzet van tijdelijke liften, bruggen en trapopgangen, daardoor ondervinden uw bezoekers vrijwel geen overlast van de bouwwerkzaamheden. Samen met onze partner RECO kunnen wij u naast onze tijdelijke personenliften voorzien in deze totaaloplossing. Steeds vaker zien wij de vraag toenemen om onze tijdelijke personenliften op bijvoorbeeld stations uit te rusten met tijdelijke traverses, door de unieke samenwerking met RECO is dit voor ons geen enkel probleem en dit stelt ons in staat om ook echt oplossingsgericht met u mee te denken!

De infra-opdrachten worden gekenmerkt door hoge volumes reizigersstromen en een dynamische werkomgeving. Om hinder voor reizigers en aannemers tot een minimum te beperken, levert RECO Lift Solutions de tijdelijke personenliften vaak in slechts één enkele nacht op.

RECO Lift PP

Noodlift van RECO Lift Solutions ingezet op Treinstation
  • Capaciteit: 13 personen
  • Max. hoogte: 8,1 m
Bekijk product
RECO SPECIAL PRODUCTS