RECO als Totaalleverancier

RECO is al ruim 65 jaar dé specialist in het verhuren van materieel. Wij combineren materieelverhuur met technisch advies en aanvullende diensten. Door deskundig advies van onze specialisten én een uitgebreid productassortiment leveren wij de totaaloplossing voor ieder project. Als familiebedrijf werken we via korte lijnen met persoonlijk contact, zodat we door snel schakelen, zekerheid kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Zo gaan wij iedere uitdaging aan als uw partner in materieel!

Bij omvangrijke projecten in de openbare ruimte komt vaak meer kijken bij een goede publieksomleiding dan tijdelijke liften. Het is dan voordelig om voor een totaalleverancier te kiezen die het gehele traject kan coördineren. Dit bespaart u tijd en kosten en kunt u zich onbezorgd op de voortgang van uw project richten.

Meer informatie over het assortiment en de diensten van RECO vindt u op RECO.eu. Heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact op met onze specialisten.

Tijdelijke verkeersoplossingen

Onze totaaloplossingen worden vaak ingezet bij renovatie- en infraprojecten voor bijvoorbeeld treinstations. Bij de renovatie van stations in grote steden als Amsterdam en Rotterdam worden dan tijdelijke bruggen, voetgangers traversen en hekwerk geplaatst in combinatie met één of meerdere tijdelijke personenliften.

Bereikbaarheid

Wilt u bijvoorbeeld een station renoveren? Met voetgangerstraversen, hekwerk en personenliften richten wij de gehele publieksomleiding voor u in. Gaat u de voorgevel van uw winkelpand renoveren? Met een crashdek van RECO blijft uw winkel open tijdens de werkzaamheden. Met oog op optimale bereikbaarheid en een efficiënte inrichting maximaliseren onze specialisten de mobiliteit op alle vlakken. Zo houden we het gehele gebied bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

 

RECO SPECIAL PRODUCTS