Tijdelijke Liftvoorzieningen

RECO Lift Solutions verhuurt, ontwikkeld en produceert tijdelijke liftvoorzieningen in de breedste zin van het woord. Al onze tijdelijke liftvoorzieningen zijn veilig, solide en betrouwbaar. Of het nu gaat om een noodlift of een traplift. Alles wordt met de grootste zorg geplaatst en desgewenst aan de situatie aangepast. Dit is voor de gebruikers van groot belang! Door de drempelloze entree van de noodlift is deze voor de mindervalide gebruiker goed toegankelijk. Ook brancards, rolstoelgebruikers en mensen met een rollator hebben voldoende ruimte in de lift. Het gebruik van de tijdelijke liftvoorzieningen is eenvoudig. Of het nu gaat over een tijdelijke lift of een traplift beide zijn zeer eenvoudig te bedienen.

Noodliften tot 60 meter

Onze tijdelijke liftvoorzieningen worden of aan de buitenkant van het pand geplaatst of op de trappen in het pand. Werkzaamheden aan het trappenhuis en/of de inpandige lift kunnen hierdoor gewoon doorgaan, zonder overlast voor de bewoners! Indien u kiest voor de tijdelijke liftvoorziening van de RECO lift komt deze uit op de galerij van elke verdieping. De tijdelijke lift kan tot 60 meter worden verhoogd, dus geen pand is te hoog! De toegang tot de noodlift op de begane grond geschiedt via een volledig afsluitbare toegangsdeur. Deze toegangsdeur kan met een standaard voordeursleutel worden geopend. De bewoners kunnen hun bezoekers, thuiszorginstantie en pakketbezorging de toegang tot de lift geven, doordat wij de bestaande intercominstallatie op de toegangsdeur van de tijdelijke liftvoorziening kunnen plaatsen. Kiest u voor de traplift dan wordt deze op de bestaande trappen geplaatst.

De tijdelijke liftvoorziening kan binnen 2 dagen operationeel zijn. Voor ingebruikname wordt de lift altijd gekeurd, zodat we u optimale veiligheid kunnen garanderen.

Personenliften met Optimaal Gebruikersgemak

Onze tijdelijke personenlift zijn ontworpen voor tijdelijk verticaal transport van personen. Merendeels worden de tijdelijke lift voorzieningen ingezet tijdens modernisering maar zijn ook geschikt om te gebruiken bij calamiteiten, zoals een uitgebrande liftschacht, blikseminslag in de binnenlift of waterschade. In dergelijke gevallen moet snel gehandeld worden, waarbij de gebruiker, valide of minder valide, centraal staat. De tijdelijke liftvoorziening kan in deze gevallen direct geplaatst worden, zodat noodvervoer snel geregeld is.

Tijdelijke liften

RECO SPECIAL PRODUCTS