Tijdelijke Personenliften

Sinds de start van RECO Lift Solutions in 2006 is de vraag naar de inzet van tijdelijke personenliften sterk toegenomen. Gedurende deze periode hebben de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, de leidraad gevormd voor de ontwikkelde typen tijdelijke RECO personenlfiten.

RECO lift

De unieke RECO noodlift is het eerste type modulaire tijdelijke personenlift, welke RECO Lift Solutions ontwikkeld heeft met een geluidsarme tandheugel aandrijving en een gesloten schacht. Dankzij haar modulariteit is de RECO lift geschikt voor zowel lage (bv 2-stops)- als hoge opstellingen (16-stops), waarmee flexibelere inzetmogelijkheden zijn gecreëerd. De gesloten schacht zorgt ervoor dat wind en regen geen invloed meer hebben op de liftcabine, waardoor deze zonder stoten verticaal verplaatst kan worden. Hiermee is voor gebruikers het comfort aanzienlijk verbeterd. Daarnaast zorgt de gesloten schacht ervoor dat de tijdelijke personenlift ook bij windkracht >6 gebruikt mag worden. Hiermee is voor gebruikers de betrouwbaarheid vergroot. Tot slot draagt de gesloten schacht bij aan het reduceren van het geluidsniveau van de personenlift.

RECO lift 2.0

De RECO-noodlift 2.0 heeft dezelfde configuratie als de RECO-lift. Echter beschikt de RECO-lift 2.0 over een tractieaandrijving, waardoor voor gebruikers het geluidsniveau verder gereduceerd is tot <45 dB. Daarnaast is dankzij de tractieaandrijving de opvoersnelheid van de liftcabine verhoogd, waarmee voor gebruikers het comfort nog verder is verbeterd. Daarnaast is hiermee tevens de capaciteit vergroot is.

RECO PP & PPE lift

De unieke RECO Plug & Play lift heeft eveneens een modulaire set up en tractieaandrijving. Het verschil met de RECO lift is dat de liftschacht van de PP lift dezelfde afmetingen heeft als een zogenaamde high-cube container. Hiermee is het grondoppervlak van schacht met maar liefst 36%! gereduceerd. Het universele twist-lock systeem maakt het mogelijk om de lift eenvoudig te laden en te transporteren.

Tijdelijke liften, snel geleverd

Doordat de PP lift bedrijfsklaar wordt aangeleverd, is RECO Lift Solutions instaat om in slechts 4 uur! een complete tijdelijke personenlift te plaatsen. Dit heeft voor onze opdrachtgevers het voordeel dat we de PP lift Just In Time kunnen aanleveren en de installatietijd significant gereduceerd hebben. Hierdoor zijn we instaat om het bouwterrein zeer snel weer te verlaten.

De PPE heeft dezelfde configuratie als de PP lift maar is Extended met langere tussen modules. Voor onze opdrachtgevers hebben de Extended modules het voordeel dat uitstaphoogte tot 50m bereikt kunnen worden.

RECO indoor lift

De recentste versie RECO is de indoor lift. Door zijn ingenieuze opbouw past de lift vrijwel door iedere deur en kan dus op vrijwel iedere locatie opgebouwd worden. Ideaal voor evenementen, tijdelijke huisvesting en tentstructuren.

De RECO indoor lift is een tijdelijke lift die gemakkelijk te transporteren en op te bouwen is. Door zijn geringe afmeting is hij uiterst geschikt voor evenementen. De indoor lift wordt geheel in losse onderdelen aangevoerd. Zo is ook mogelijk om deze tijdelijke lift in een feesttent ofwel demontabele gebouwen te plaatsen.

RECO XL lift

De Reco XL lift is nog in ontwikkeling. De XL lift wordt speciaal voor de zorgmarkt ontwikkeld waarbij de tijdelijke personenlift ingezet wordt om een ziekenhuisbed met verpleegkundige te kunnen vervoeren. Meer informatie over deze lift? Neem contact met ons op.

Tijdelijke liften

 

RECO SPECIAL PRODUCTS