Service & Onderhoud

De plaatsing van de tijdelijke RECO personenliften gaat gepaard met een strenge controle, waarna een onafhankelijke keuring volgt. Alle tijdelijke RECO personenliften zijn uitgerust met een monitoringssysteem welke 24 uur per dag 7 dagen per week in verbinding staat met een computer op het hoofdkantoor. Middels dit systeem kunnen preventief onregelmatigheden worden signaleert om hiermee de kans op storingen te reduceren.

Monteur op locatie

Zodra een storing wordt gesignaleerd, wordt de oorzaak door een monteur op locatie verholpen. Onze tijdelijke liften zijn uitgerust met een spreek- en luisterverbinding, welke doorgeschakeld is met de storingsdienst van het liftbedrijf waar u een onderhoudscontract mee heeft. Deze storingsdienst draagt zorg voor een accurate opvolging van de melding.

Is het probleem niet te verhelpen of in geval van calamiteiten, is onze eigen storingsdienst zo spoedig mogelijk aanwezig om de storing te verhelpen. In elke tijdelijke lift wordt een sticker geplaatst waarop te zien is welke noodnummers gebeld dienen te worden.

Winmos

Alle tijdelijke RECO personenliften zijn voorzien van het Winmos storingsdiagnose systeem. Hiermee is het mogelijk een dataverbinding tot stand te brengen vanuit de tijdelijke lift. De werking van de tijdelijke lift kan op afstand worden gevolgd, waardoor eventuele storingen snel op te merken en te verhelpen zijn. Soms is het zelfs mogelijk dit op afstand te doen. Met het Winmos® 300 systeem worden alle bewegingen van de tijdelijke liften geregistreerd. Dit systeem geeft zowel voordelen aan onze klant als voor ons zelf.

 

RECO SPECIAL PRODUCTS