Noodliften

RECO Lift Solutions -trapliften en noodliften verhuurRECO Lift Solutions is binnen Europa één van de grootste leveranciers van tijdelijke liftoplossingen. Onze tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften worden ingezet in het geval van calamiteiten, renovatie werkzaamheden en verbouwingen. Met onze liftoplossingen zorgen wij ervoor dat u ten alle tijden mobiel blijft en barrièrevrij uw bestemming kunt bereiken.

Noodliften

Noodliften – direct inzetbaar

Indien een vaste lift als gevolg van een calamiteit, lift storing of lift onderhoud plotseling niet meer gebruikt kan worden, heeft dit direct gevolgen voor de mobiliteit van bewoners. In het meest ongunstigste geval zijn mindervalide bewoners noodgedwongen om in hun appartementen te blijven. Naast de gevolgen voor de bewegingsvrijheid van bewoners, biedt een defecte lift bij levensbedreigende situaties het ambulancepersoneel geen mogelijkheid om patiënten snel af te voeren. In dergelijke gevallen zijn onze tijdelijke noodliften een ideale oplossing voor VVE’s en woningcorporaties. Onze tijdelijk trapliften zijn snel inzetbaar en worden zonder overlast gemonteerd.

Eenvoudige te plaatsen

Dankzij het modulaire systeem van de noodliften, is RECO Lift Solutions in staat om in noodgevallen op zeer korte termijn (slechts 1 werkdag) een werkende noodlift te plaatsen. Onze noodliften vloot bestaat uit tijdelijke personenliften en trapliften/noodliften. Onze tijdelijke personenliften zijn geschikt voor het vervoer van een brancard, wat een snelle en veilige afvoer naar het ziekenhuis mogelijk maakt. Onze trapliften worden vaak geplaatst in openbare trappenhuizen waar deze ongeacht het aantal verdiepingen de toegankelijkheid en mobiliteit van bewoners waarborgt.

Alle noodliften worden na montage eerst gekeurd door een onafhankelijke instantie alvorens er gebruik van wordt gemaakt. Hiermee garandeert RECO Lift Solutions veilig gebruik van de lift.

 

RECO SPECIAL PRODUCTS