Tijdelijk verticaal transport

RECO Lift Solutions heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van tijdelijke verticale transport middelen als goedkoopste adequate tijdelijke vervangende lift ongeacht de hoogte van het gebouw.

De verticale transport liften voor openbare benutting dienen als tijdelijke oplossing aan de buitenkant van een gebouw. En kunnen worden ingezet als de permanente (personen)liftvoorziening niet bruikbaar is tijdens bijvoorbeeld een renovatie, verbouwing, brand, stilstand van een binnenlift, een modernisering van binnenlift. Hierdoor blijft de mobiliteit van de bewoners gegarandeerd!

Bij liftstilstand zijn onze tijdelijke liftvoorzieningen de oplossing als noodlift, met normale liftbediening zoals bewoners van wooncomplex gewend zijn. Naast dat de lift te allen tijde voor iedereen te gebruiken is was het bedieningsgemak bij de ontwikkeling van onze gepatenteerde machines ook een van de ontwerpeisen.

RECO Lift Solutions levert een totaal pakket in vervangend verticaal transport met tijdelijke personenliften (RECO Liften), trapliften en overige oplossingen voor marktsegmenten als Infrastructuur, Renovatiemarkt, Zorg, Evenementen en de Retail markt.

Door korte lijnen, een vast aanspreekpunt of met een passend persoonlijk advies bieden wij de oplossing! Alle liften zijn gekeurd door onafhankelijke keuringsinstantie om waarborging voor kwaliteit en veiligheid.

De ruime personenliften hebben allemaal de zogenaamde brancard afmetingen en zijn daarmee geschikt voor het vervoer van rolstoelen, scootmobiels en brancards. De opbouw is snel en eenvoudig.

De voordelen van een tijdelijke lift van RECO als tijdelijk Verticaal Transport:
• Behouden van toegankelijkheid
Veilig en betrouwbaar
• Turn Key oplossingen
• All-in huur overeenkomst
Inclusief 24/7service en onderhoud
• Gelijkvloerse toegang
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers, scootmobiels en brancards.
• Comfortabel
Volledig gesloten liftschacht, waardoor hij veilig te gebruiken is in alle weersomstandigheden (zelfs boven windkracht 6).
• Géén bedieningspas controlesysteem, de lift is dus zeer eenvoudig te bedienen.

RECO SPECIAL PRODUCTS